Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Кои са критичните дати до края на януари

 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за Критичните дати до 01.02.2024 година.
Прочетете още
В събота, 20 януари, стартира сезонът на Водолея. Водолей е ексцентричният бунтовник на зодиака и знак, обвързван с технологиите. През идващите няколко седмици може да станете по-ангажирани с филантропична идея, да проучвате способи за потребление на изкуствен интелект или други технологии и да настоявате повече от нормалното.

Въпреки, че обичайно новогодишните решения могат да бъдат някак неприятни, когато трансформиращият Плутон навлезе във Водолей доста хора имат едно мислено, по какъв начин следва да преобразят нещата. 

Когато сантименталната Венера навлезе в практичния Козирог, а това събитие ще настъпи във вторник, 23 януари, звездите посочват да се отдръпнете от прочувствено натоварена обстановка, с цел да я преоцените. Всеки може да се почувства параноичен или на ръба към мощното пълнолуние в властния Лъв в четвъртък, 25 януари.

За да избегнете започването на борби или тласкане на някого към придвижване на връзката, преди да е подготвен, помислете, преди да действате. Добре е да извършите пауза. Направете описи за/против. Тази аргументация е подкрепена, когато планетата Уран приключва своята назадничавост в  петък, на 26 януари. Има нещо в тази ексцентрична планета, която се развива непосредствено, което прави описите ви и премислените проекти супер секси.

За благополучие, ще бъде по-лесно да се справите комплицираните обстановки, откакто Венера влезе в Козирог на 23 януари. 

Всички ще имаме шанса да оставим драмата настрани, с цел да дадем приоритет на отворените сърца, творчеството и заниманието по време на Пълнолунието в Лъв на 25 януари, което го прави уместно време да организирате среща с най-близките и обичаните си хора.

Въпреки това, хората с предозирано его ще имат проблеми да се отдръпват, когато се почувстват провокирани, и може би е най-добре да заобикалят всеки, който елементарно се  пали или обича да разисква другите.

Прекомерното доверие във вековни пророчества може да замъгли способността ни за рационално действие. 

Ще се почувствате изключително грациозни и харизматични, откакто Венера влезе в Козирог на 23 януари, вдъхновявайки ви да разперите криле. Не забравяйте да си починете в  уюта на дома по време на Пълнолунието в Лъв на 25 януари, като признаете значимостта на грижата за себе си и физическото възобновяване.

Всяко планетарно събитие се отразява и на нас, земните поданици, надлежно и на планетата Земя. Държа да подчертая, че това не са съдбовни дати, дни в които би трябвало да сме по-внимателни, да преосмислим дейностите си и впрочем. Всичко се подчинява на вселенския принцип - Каквото долу, такова и горе. Каквото горе, такова и долу.

Критичните дати до 01.02.2024година:

21 януари, 24 януари, 25 януари, 27 януари и 30 януари.

 

  Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР